algemene voorwaarden

  • Inchecken van 17u tot 20u
  • Uitchecken voor 11u
  • Om uw reservatie te bevestigen stort u na goedkeuring een voorschot van 500 euro op de rekening van de herberg. Het resterende bedrag moet minimaal 60 dagen voor uw aankomstdatum op de rekening van de herberg staan.
  • Annuleren kan gratis, tot 90 dagen voor de aankomstdatum. Bij annuleringen tussen 90 en 60 dagen voor aankomstdatum wordt het voorschot in rekening gebracht. Bij annuleringen minder dan 60 dagen voor de aankomstdatum wordt het hele bedrag in rekening gebracht.
  • 500 euro waarborg
  • In geval van overmacht die Herberg In den Paardenhandel verhindert haar in het contract voorziene plichten volledig of gedeeltelijk te verrichten, worden de plichten van Herberg In den Paardenhandel automatisch opgeschort en kan zij niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de Klant in geval van niet-uitvoering. Wanneer zich een dergelijke gebeurtenis voordoet die tegelijk onvoorzienbaar en onoverkomelijk is, biedt Herberg In den Paardenhandel de Klant een aankoopbon aan ter waarde van het aanvankelijk geboekte verblijf die, afhankelijk van de beschikbaarheid, op latere datum kan worden gebruikt ter vervanging van de niet verrichte prestatie. 

Wilt u uw huisdier meenemen? Neem even contact met ons op.

Om alles vlot te laten verlopen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, willen we graag vragen om niet binnen te roken, geen wilde feesten te organiseren, het huis netjes te houden / achter te laten, respect te hebben voor de buren en het te melden als er iets stukgegaan is.

Door de betaling van het voorschot verklaren de huurders zich akkoord met het huisreglement en de algemene voorwaarden van Herberg In den Paardenhandel.